Nieuwsbrief december

 

 

 

 

Beste GG’er,

 

In deze nieuwsbrief hebben we weer een aantal nieuwtjes, evenementen en ontwikkelingen op een rij gezet. Mede dankzij de enthousiaste inspanningen van de commissies en diverse leden!

 

1) Nieuwe leden

Geen nieuwe leden afgelopen maand.

 

2) Lief en leed

Steven Handstede is onlangs voor de 2e keer vader geworden van zoon Bas. Tevens was er uitbreiding in huize Knaapen. Dochter Linde maakt zich op voor een mooie GG-carrière. Beiden heren gefeliciteerd en veel moois gewenst!

 

3) Aanvang trainingen

I.v.m. de winterperiode beginnen de trainingen op de weg op dinsdag 27 maart 2018 om 18:30u. In de maanden mei, juni, juli en augustus starten de trainingen om 19:00u. Zoals gebruikelijk trainen we tot het najaarsweekend in oktober.

 

4) MTB / cyclocross zaterdag

De herfst en winter staan voor de deur. Tijd om de MTB of Cyclo-crosser tevoorschijn te halen en klaar te maken voor de modder. Uiteraard zal wv GazGas ook deze winter weer in de bossen zijn te vinden. Eric Arends heeft weer een mooi overzicht met activiteiten gemaakt. Wekelijks kan er worden ingeschreven voor regionale MTB-tocht. Schrijf je in wanneer je besluit om deel te nemen. Wanneer er geen tocht is rijden we een rondje in de omgeving Hattem op de zaterdagochtend. Klik HIER voor alle geplande tochten.

 

5) MTB / cyclocross zondag

Ook op de zondagen zal er een eigen route worden gereden in de omgeving Hattem, Wapenveld en Wezep. 09:00u vertrek vanaf de Hete Brij. Twee uurtjes buffelen en uiterlijk 11:30u weer terug in Zwolle. Inschrijven kan HIER.

 

6) Spinning

Ook deze winter is het weer mogelijk om op maandag van 19:00u – 20:00u, voor 1 euro per keer, te gaan spinnen bij onze sponsor Squash Zwolle. Adres: Dobbe 5 (Aalanden). De spinninglessen starten op maandag 30 oktober en maandag 19 maart 2018 is de laatste training van het seizoen. Er zijn kleedkamers aanwezig waar je je kan omkleden en kan douchen na afloop. Neem een handdoek en gevulde bidon mee. Kosten voor spinning worden in het voorjaar 2018 automatisch afgeschreven. M.i.v. dit seizoen zijn de lessen enigszins attractiever met ingebouwde apparatuur die de cycling prestaties kunnen meten. Download hiervoor de Body Bike App. Zeer de moeite waard dus om een of meerdere lessen bij te wonen. Schrijf je HIER in.

 

7) ALV

Vrijdag 24 november heeft, in de Hete Brij, de Algemene Ledenvergadering plaats gevonden. Met ruim 30 GG’ers was het een succesvolle avond waar o.a. het afgelopen seizoen en de doelen voor aankomend seizoen zijn doorgenomen. Tevens zijn Vincent Clausen en Martijn Mul toegetreden tot het bestuur. Steven Handstede mag zich een jaar lang GG’er van het jaar noemen. Interesse in de powerpoint presentatie en de overige behandelde onderwerpen en mededelingen? Stuur een email naar Thomas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

8) Baanwielrennen

Zondag 10 december gaan we, van 12:00u – 13:30u, weer baanwielrennen te Apeldoorn. Er zal een clinic voor beginners worden aangeboden en de gevorderden kunnen deelnemen aan een training voor gevorderden. Fietsen kunnen ter plekke worden gehuurd. Meer informatie over o.a. vervoer en mee te nemen materiaal is binnenkort te lezen op de website. Er zijn maximaal 15 plekken! De kosten bedragen 35 euro p.p. waarvan de club 5 euro p.p. bijdraagt. De organisatie is in handen van Fred. Inschrijven voor dit event kan HIER.

 

9) Activiteiten 2017 - 2018

Noteer alvast in je agenda de volgende data:

 

- Baanwielrennen à zondagochtend 10 december 2017

- Trainersbijeenkomst à vrijdagavond 19 januari 2018*

- Mechanieker sleutelavond à vrijdagavond 9 februari 2018

- Wielerquiz à vrijdagavond 23 maart 2018

- Hel van Salland à zondag 8 april 2018

- Voorjaarsweekend 2017 à vrijdag 20 t/m zondag 22 april 2018 (onder voorbehoud)

- Eric Arends Classic à maandag 21 mei 2018

- "Strada Marrone Psallandia” à zondag 23 september 2018

- NCK à zaterdag 29 september 2018

- Najaarsweekend 2017à vrijdag 5 t/m zondag 7 oktober 2018

 

*I.v.m. de organisatie van de trainingen gaan we er vanuit dat we de trainers van het afgelopen seizoen ook volgend seizoen weer 1 a 2 keer kunnen inzetten. Aanmelden of afmelden als trainer kan bij Tijs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Informatie en inschrijving komt t.z.t. op de website / jaarkalender.

 

10) WhatsApp “GazGas”

Benen sparen, foto’s van wv GazGas-activiteiten, www.indekken.nl, KOMmetjes, Puck Moonen, Whisky-kennis, grootspraak, processierupsen en fietsafspraken. Dit alles is te volgen via de wvGazGas WhatsApp groep met inmiddels ruim 70 leden. Thomas is beheerder van de groep en aanmelden hiervoor kan bij hem of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

11) Kleding

Deelname aan GG-activiteiten doe je uiteraard in clubkleding. Voor vragen en of bestellingen kun je terecht bij Martin Dijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onlangs is er een bestelling uit gegaan. Zodra de kleding binnen is zullen jullie een bericht van Martin ontvangen.

 

Tijdens trainingsritten gelden de verzekeringen die via de KNWU zijn afgesloten als je trainings- of wedstrijdkleding draagt.

 

12) Ledenadministratie:

Verhuist, ander telefoonnummer of andere wijzigingen die onze secretaris moet weten? Geef het door aan Jeroen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

13) Social Media

Volg wvGazGas ook via Twitter (@wvgazgas) en Facebook!

 

Tot zo ver de maandelijkse informatie. Wellicht tot binnenkort bij een GG-activiteit! De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op 1 februari. We wensen alle leden bij deze mooie en sportieve feestdagen toe!

 

Het bestuur van wv GazGas

 

#wvGazGas#wvGazGas